Dikker & Thijs hotel
 
Volg ons:

Beschikbaarheid

Aankomst
Vertrek
 
Promotional code
Corporate rate

Dikker & Thijs Fenice Hotel

Prinsengracht 444
1017 KE Amsterdam
Tel: 020 – 620 12 12
Fax: 020 - 625 89 86
E-mail: info@dtfh.nl


Toplocatie

- In het centrum van de stad
- Aan de Prinsengracht
- In het UNESCO Wereld Erfgoed
  gebied
- Midden in het winkelgebied
- Met het Leidseplein om de hoek
- Vlak bij de bekende musea

Meer...


Restaurant Thijs

Kamers

Hoofdgebouw

Het statige hoekpand uit 1915, biedt uitzicht over de Leidsestraat en de prachtige Prinsengracht. Het hoofdgebouw heeft 31 klassiek ingerichte kamers, bestaande uit Basis tweepersoonskamers, Comfort tweepersoonskamers met een dubbel bed of twee aparte bedden, driepersoonskamers en Superior kamers. Alle kamers in het hoofdgebouw zijn bereikbaar met de lift. De Penthouse Suite is gesitueerd op de zesde etage en heeft een weids uitzicht over Amsterdam. Op de eerste etage vind u onze nieuwe fitnessruimte met een crosstrainer, loopband en fiets.

Meer informatie » Basis tweepersoonskamer

De Basis tweepersoonskamers zijn ruim 20 vierkante meter groot en bevinden zich op de eerste vier etages. Alle Basis tweepersoonskamers hebben een dubbel bed en zijn voorzien van een douche.

Meer informatie » Comfort tweepersoonskamer

De Comfort tweepersoonskamers zijn ruim 25 vierkante meter groot en verdeeld over de eerste vijf etages. Alle Comfort tweepersoonskamers hebben een dubbel bed en een ligbad met douche.

Meer informatie » Comfort tweepersoonskamer met twee aparte bedden

De Comfort tweepersoonskamers met twee aparte bedden zijn ruim 25 vierkante meter groot en verdeeld over de eerste vijf etages. Alle Comfort tweepersoonskamers hebben een ligbad met douche.

Meer informatie » Driepersoonskamer

De driepersoonskamers bevinden zich op de eerste tot en met vierde etage. De driepersoonskamers hebben een dubbel bed en een extra bed of drie aparte bedden en zijn voorzien van een ligbad met douche.

Meer informatie » Superior kamer met grachtenzicht

De Superior kamers bevinden zich op de eerste vijf etages. Bijna alle Superior kamers in het hoofdgebouw bevinden zich op de hoek van het statige pand met uitzicht over de Prinsengracht en Leidsestraat.

Meer informatie » Penthouse Suite

De Penthouse Suite bevindt zich op de zesde en tevens bovenste etage van het hotel met een adembenemend uitzicht over de daken van Amsterdam. De Penthouse Suite heeft een apart slaap- en zitgedeelte.

De Prins

Het 18e eeuwse pakhuis gelegen aan de Prinsengracht, is in 2001 volledig gerenoveerd en heeft tien klassiek ingerichte kamers, bestaande uit Basis tweepersoonskamers, Superior kamers en Junior Suites. Alle kamers worden gekarakteriseerd door originele houten balken aan het plafond.

Het in 2011 nieuw geopende restaurant Thijs bevindt zich in het souterrain van het pakhuis. Op de eerste etage bevinden zich de lounge en vergaderruimte met uitzicht op de Prinsengracht. U heeft de beschikking over een moderne geluidsinstallatie, beamer met scherm, draadloos internet en een eigen Nespresso-apparaat. De vergaderruimte is ook te reserveren voor private dining.

Meer informatie » Basis tweepersoonskamer

De Basis tweepersoonskamers zijn ruim 20 vierkante meter groot en bevinden zich op de tweede en derde etage. Alle Basis tweepersoonskamers liggen aan de rustige achterkant van het hotel en hebben een dubbel bed.

Meer informatie » Superior kamer

De Superior kamers bevinden zich op de eerste en vierde etage. De kamers zijn gesitueerd aan de Prinsengracht en aan de rustig gelegen achterkant van het hotel.

Meer informatie » Junior Suite

De Junior Suites bevinden zich op de tweede en derde etage in De Prins. De kamers beschikken over een Frans balkon en bieden een fantastisch uitzicht over de Prinsengracht.

   © 2012 Dikker & Thijs Fenice Hotel Created by Dutch Grafix