Facebook icon  

Like

  Twitter icon  

Tweet

  Forward icon  
 
 
   
 
 

Welkom bij de nieuwsbrief van het Dikker & Thijs Fenice Hotel

Nieuws & updates zomer 2013
 

Opening Fitness

 
Een drukke dag op het werk? Op zoek naar ontspanning? Onze nieuw geopende fitness, met een crosstrainer, loopband en fiets, kan u de nodige ontspanning bieden. De fitness is gratis toegankelijk voor onze hotelgasten.
 

Grachtenfestival

 
   
Tussen 16 en 25 augustus laat Het Grachtenfestival een breed publiek op een andere manier kennismaken met klassieke muziek en geeft daarbij alle ruimte aan jong toptalent op bijzondere locaties. Het Grachtenfestival bestrijkt een breed spectrum en beperkt zich bewust niet tot een instrument of muzikale stroming. Door deze wijze van presenteren is er de mogelijkheid jong talent verscheidene jaren te volgen en hen een podium op maat te bieden.
Het Prinsengrachtconcert kan met recht het succesvolste klassieke openluchtconcert van Nederland worden genoemd. Het 125-jarige Koninklijk Concertgebouworkest neemt dit jaar het Prinsengrachtconcert voor zijn rekening.

Nieuw menu restaurant Thijs!

 
Restaurant Thijs heeft een nieuwe zomerkaart! Geniet van een heerlijke gerookte rollade van boerderij kuiken met een bitterbal van ganzenlever of de sashimi van Blue Fin tonijn met soja gelei.
Thijs is dicht tot en met 29 juli, maar wij verwelkomen u graag snel bij Thijs!
Reserveer hier uw tafel.
 
De winnaar van het boek Vincent van Barbara Stok is Marcos Marques! Gefeliciteerd!
 
 
 
 
 
 
   
         
 
Dikker & Thijs Fenice Hotel
Prinsengracht 444
1017 KE Amsterdam
The Netherlands


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in ons adressenbestand opgenomen bent.
 
Contact us

Tel: +31 (0) 20 - 620 12 12
Fax: +31 (0) 20 - 625 89 86