Dikker & Thijs hotel
 
Volg ons:

Beschikbaarheid

Aankomst
Vertrek
 
Promotional code
Corporate rate

Dikker & Thijs Fenice Hotel

Prinsengracht 444
1017 KE Amsterdam
Tel: 020 – 620 12 12
Fax: 020 - 625 89 86
E-mail: info@dtfh.nl


Toplocatie

- In het centrum van de stad
- Aan de Prinsengracht
- In het UNESCO Wereld Erfgoed
  gebied
- Midden in het winkelgebied
- Met het Leidseplein om de hoek
- Vlak bij de bekende musea

Meer...


Restaurant Thijs

Restaurant

THIJS is het restaurant van het Dikker & Thijs Fenice Hotel in Amsterdam aan de Prinsengracht. Reserveer hier uw tafel bij THIJSTHIJS heeft een mediterrane keuken en werkt met producten van het seizoen, pure en eerlijke ingrediënten en schenkt geïmporteerde wijnen uit Noord-Italië. Op de eerste verdieping is de hotel lounge en een private dining, met uitzicht op de Prinsengracht. Deze ruimte is ook te huur voor vergaderingen of presentaties. Bezoek de website of reserveer hier.

Parkeren
Voor de deur van het restaurant is een aanlegsteiger. (Betaald) parkeren kan op 500 meter afstand in de Parking De Hoofdstad, met gegarandeerd plaats voor onze gasten.

In het centrum van de stad
THIJS ligt in het hart van het centrum van Amsterdam, vlak bij het Leidseplein met de Stadsschouwburg, het Nieuwe DeLaMar theater en een groot aantal bioscopen. En op loopafstand van het Museumkwartier, het Concertgebouw, het Vondelpark, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het winkelgebied. THIJS heeft allure en tegelijkertijd een sfeervolle, eigentijdse en informele uitstraling.

   © 2012 Dikker & Thijs Fenice Hotel Created by Dutch Grafix